Youtube och Soundcloud

Vi finns nu sedan en tid tillbaka på Youtube och Soundcloud. Youtube är världens största site för att dela video och musik med mera. Tjänsten har cirka 2 miljarder besökare varje månad och är i den särklass största.

”Det laddas upp cirka 500 timmars video där varje minut!”

Soundcloud är en annan plattform för distribution av ljud och musik och startades 2007 av svenskarna Alexander Ljung och Eric Walforss. Soundcloud har har nu växt till en av marknadens  större  för streaming av musik och når idag cirka 175 miljoner lyssnare.

I dessa Coronatider när det i princip inte blir några spelningar alls tycker vi att det är extra viktigt att visa att vi fortfarande finns och producerar i väntan på att ”världen återgår till det normala”

Ni hittar oss hos Youtube som ”Reborn Band Sweden” där ni kan klicka på knappen Prenumerera för att följa oss och få meddelande varje gång vi laddar upp nytt material.

För att hitta oss hos ”Soundcloud” gör ni på motsvarande sätt. Där finns för närvarande vårt hela senaste album ”Anytime at all” samt några kortare demolåtar i urval från vår repertoar. Samma möjligheter finns där att man klickar på knappen ”Följ” för att enkelt kunna lyssna på musik vi publicerar. Man kan lyssna direkt på webben eller ladda ner och installera Soundclouds app på sin telefon eller surfplatta.

Dela