En dag i studion

Lördag den 30:e november blev det en hel dag i studion hos Ilen Records. Fem låtar spelades in för den kommande CDn “Rock från Valley Country volym III” som produceras av Valley Country Rockers.

Detta är den tredje CDn i den här serien och kommer som vanligt bara innehålla musik inspelad av Rock och Rockabilly band från Dalsland. Inspelningarna kommer att ske under hösten och vintern och ska vara klara i februari.

Senare kommer en särskild kommitté att välja ett tjugotal av de inspelade låtarna till albumet. Hur många låtar varje band får med på skivan beror på antalet deltagande band och vilka låtar som väljs.

Albumet kommer att släppas vid “Granbackafestivalen” i Bäckefors i maj 2014. Våra bidrag till CDn är “Fabulous”, “Around and around”, “I saw her standing there”, “One more time” och instrumentallåten “Diamonds”.

Studion ligger i Ihlen långt ut i de djupa skogarna i Dalsland och det var en smärre bedrift att hitta den överhuvudtaget. Tack vare Morgan, som bor i trakterna, lyckades vi hitta vägen.

Dela